Referenssit

Meillä on asiakkaina monen alan ilmoitusvelvollisia, isoja ja pieniä toimijoita.

Asiakaskokemuksia

Kokemuksia asiakkailtamme, joiden yksityisyys on meille tärkeä

Järjestelmän käyttöönotto auttoi meitä pääsemään eroon Excel- ja Word-dokumenteista. Tämä säästi huomattavan määrän työtunteja verrattuna aiempiin manuaalisiin menetelmiin.

Samalla hoitui myös tietojen säilyttämiseen ja poistamiseen liittyvät työt. Myös ilmoitusvelvollisen riskiarvio voidaan laatia nyt suoraan järjestelmään.
ESAVI:n valvottavan kokemuksia
Saimme merkittävää apua Clentolta lain tulkintaan ja omien prosessien kuntoon saattamisessa. Koulutuksista huolimatta rahanpesunlain tulkinnassa ja käytännön soveltamissa oli paljon opittavaa.

Clento SAAS-palvelu luo selkeän prosessin, jolloin rahanpesulain velvoitteet tulevat hoidettua tehokkaasti ja aina samalla tavalla.
Finanssivalvottavan kokemuksia
Loimme Clenton avulla tilitoimistoomme nopean ja ryhdikkään prosessin, jolla todennamme asiakkaamme edustajan henkilöllisyyden ja keräämme tarvittavat tuntemistiedot. Clenton lähestymistapa on kokonaisvaltainen ja ottaa huomioon kaikki rahanpesulain vaatimukset.

Rahanpesulain ymmärtäminen ja soveltaminen on todellinen haaste voimakkaasti kasvavalle tilitoimistolle. Onneksi Clento oli miettinyt asian valmiiksi.
Tilitoimiston kokemuksia
Olen tutustunut Clento-palveluun ja mielestäni se vastaa hyvin meidän tyyppisen PK-yrityksen tarpeita. Ensinnäkin oli yllättävää huomata, että toimialamme kuuluu ilmoitusvelvollisten piiriin ja tosiaan yritystämme koskee lakisääteisiä vaatimuksia, joiden täyttämiseen ja etenkin täyttämisen osoittamiseen emme olleet valmistautuneet.

Clento-palvelulla vaatimusten täyttäminen tapahtuu helposti ja koska tiedot tallentuvat luotettavasti, pystymme myös vaadittaessa osoittamaan oman velvoitteemme toteutuneen.
Yrityskonsultin kokemuksia
Rahanpesulaki on saatu purettua ohjelmiston muotoon todella taidokkaasti. Clento nopeuttaa KYC-rutiinien hoitoja merkittävästi.
Lakipalveluita tarjoavan juristin kommentti

Kysy meiltä lisää Clento-tuotteista!