Palvelut

Asiantuntijamme osaavat auttaa yrityksesi tuntemisprosessin rakentamisessa ja suoraviivaistamisessa

Asiantuntijapalvelut ilmoitusvelvollisille

Clento Oy on erikoistunut asiakkaan tuntemisprosessin ymmärtämiseen ja kehittämiseen. Asiantuntijamme tuntevat rahanpesulain ja GDPR:n vaatimukset ja pystyvät auttamaan sinua rakentamaan yrityksellesi tehokkaan onboarding- ja monitorointitoimintamallin.

clento palvelut pakotelistatarkistukset

Pakotelistatarkistukset

Pakotelistatarkistukset voidaan tehdä tiedostoilla tai rajapintojen kautta. Tiedostot siirretään tietoturvallisesti suoraan Clenton palvelimelle. Pakotelistatarkistuksen jälkeen ilmoitusvelvollinen saa haltuunsa raportin, jossa kerrotaan mahdolliset osumat kootusti.

Rajapintojen kautta tehtävä raportointi on mahdollista, jos ilmoitusvelvollisella on tarkistettavat nimet omassa järjestelmässään.

Clenton kautta voi tarkistaa halutut nimet kaikkia tarvittavia pakotelistoja vastaan. Palvelussa käytettävät ajantasaiset pakotelistat ovat:

  • Suomen KRP:n jäädyttämispäätökset
  • EU:n pakotelistat
  • Yhdysvaltojen pakotelistat (OFAC)
  • YK:n turvallisuusneuvoston pakotelistat
  • UK OFSI HM Treasury
  • Consolidated Canadian Autonomous Sanctions List
  • NL national sanctionlist terrorism


Ole yhteydessä Clenton myyntiin niin pohdimme kanssanne parasta mahdollista ratkaisua jatkuvaan pakotelistaseurantaan.

clento-palvelut-toimintamallin-suoraviivaistaminen

Toimintamallin suoraviivaistaminen

Clento auttaa yritystäsi rakentamaan toimintamallin, jolla asiakkaan tunteminen saadaan integroitua saumattomasti yrityksesi päivittäiseen toimintaan.

Lupahakemukset

Finanssivalvonnan lupavalvottavat yritykset joutuvat kuvaamaan lupahakemuksessaan tarkasti asiakkaan tuntemisprosessin. Clento rakentaa yrityksellesi pitävän toimintamallin ja auttaa lupahakemuksen laadinnassa.

clento-palvelut-rajapinnat

Rajapinnat

Clento on erikoistunut tekemään ratkaisuja, joissa informaation oikeanlainen säilyttäminen ja poistaminen on tärkeässä roolissa. Autamme yritystäsi suunnittelemaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joissa arkaluontoisten tietojen käsitteleminen hoituu kitkattomasti lakien ja säännösten mukaan.

sanktiolistatarkistukset ikoni

Sanktiolistatarkistukset

Sanktiolistatarkistukset ovat välttämättömiä kansainvälisille yrityksille ja etenkin finanssialan toimijoille. Clenton rajapintojen avulla tarkistukset saadaan liitettyä saumattomasti asiakashallintajärjestelmiisi.

Yhteistyökumppanit

Laki, tietoturva ja myynti

Kysy meiltä lisää Clento-tuotteista!