Palvelut

Asiantuntijamme osaavat auttaa yrityksesi tuntemisprosessin rakentamisessa ja suoraviivaistamisessa

Asiantuntijapalvelut ilmoitusvelvollisille

Clento Oy on erikoistunut asiakkaan tuntemisprosessin ymmärtämiseen ja kehittämiseen. Asiantuntijamme tuntevat rahanpesulain ja GDPR:n vaatimukset ja pystyvät auttamaan sinua rakentamaan yrityksellesi tehokkaan onboarding- ja monitorointitoimintamallin.

clento-palvelut-toimintamallin-suoraviivaistaminen

Toimintamallin suoraviivaistaminen

Clento auttaa yritystäsi rakentamaan toimintamallin, jolla asiakkaan tunteminen saadaan integroitua saumattomasti yrityksesi päivittäiseen toimintaan.

Lupahakemukset

Finanssivalvonnan lupavalvottavat yritykset joutuvat kuvaamaan lupahakemuksessaan tarkasti asiakkaan tuntemisprosessin. Clento rakentaa yrityksellesi pitävän toimintamallin ja auttaa lupahakemuksen laadinnassa.

clento-palvelut-rajapinnat

Rajapinnat

Clento on erikoistunut tekemään ratkaisuja, joissa informaation oikeanlainen säilyttäminen ja poistaminen on tärkeässä roolissa. Autamme yritystäsi suunnittelemaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja, joissa arkaluontoisten tietojen käsitteleminen hoituu kitkattomasti lakien ja säännösten mukaan.

clento-palvelut-sanktiolistatarkistukset

Sanktiolistatarkistukset

Sanktiolistatarkistukset ovat välttämättömiä kansainvälisille yrityksille ja etenkin finanssialan toimijoille. Clenton rajapintojen avulla tarkistukset saadaan liitettyä saumattomasti asiakashallintajärjestelmiisi.

Yhteistyökumppanit

Laki, tietoturva ja myynti

Kysy meiltä lisää Clento-tuotteista!