Novec Oy ja Clento Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka puitteissa Novec tarjoaa Clenton pilvipalvelua asiakkailleen. Clenton palvelu rahanpesulain ilmoitusvelvollisille on ketterä tapa hoitaa asiakkaan tuntemiseen liittyvä toimenpiteet asiakassuhteen alusta loppuun.

Clenton palvelu täydentää Novecin tarjontaa juuri oikealla tavalla. Asiakaskunnastamme on tullut paljon kyselyjä aiheeseen liittyen ja nyt viimeinkin meillä on tarjota palvelu, joka vastaa tähän asiakastarpeeseen toteaa Novec Oy:n toimitusjohtaja Arto Marttila. Palvelun etuja ovat selkeä hinnoittelu ja skaalautuvuus erikokoisille yrityksille. Potentiaaliset asiakkaat ovat kaikki rahanpesulain tarkoittamat ilmoitusvelvolliset, joita on määrällisesti eniten kirjanpitäjissä. Tilintarkastajat sekä laki- ja asianajotoimistot kuuluvat myös palvelun kohderyhmään.

Clenton avulla asiakkaamme voivat automatisoida tuntemistietojen keräämisen. Järjestelmästä voidaan lähettää kerralla kaikille asiakkaille tietopyynnöt, joissa heiltä pyydetään lain vaatimia tuntemistietoja. Järjestelmän ympärille rakennettu toimintamalli on valmiiksi mietitty ja dokumentoitu niin, että käyttöönotto tapahtuu muutamassa tunnissa. Tämän yksinkertaisemmaksi ei rahanpesulain velvoitteiden hoito voi mennä.

”Palvelumme on teknisiltä oivalluksiltaan ja automaatioasteeltaan markkinoiden kehittynein ratkaisu. Olemme iloisia, että saamme Novecin kumppaniksemme viemään toimintamme nopeaa kasvua eteenpäin” toteaa Clento Oy:n toimitusjohtaja Matti Leino.

Lisätietoja:

Arto Marttila, Toimitusjohtaja Novec Oy, 040-548 1001, arto.marttila@novec.fi
Antero Loponen, Asiakkuuspäällikkö  Novec Oy, 040-745 4281, antero.loponen@novec.fi
Jukka Kojola, Myyntijohtaja, Clento Oy: puh. 050 514 3638, jukka.kojola@clento.fi

Novec Oy https://poutapalvelu.fi/
Novec Oy on kokonaisvaltainen yritysten sovellus- ja teknologiapalvelujen toimittaja. Ratkaisumme ovat helpottaneet satojen asiakasyritystemme päivittäistä toimintaa jo yli 15 vuoden ajan. Poutapalvelu kattaa alan parhaat ja kustannustehokkaat toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisut sekä joustavat ylläpito- ja tukipalvelut.

clento-yhteistyökumppani-novec