Nordac Ltd Oy on vuonna 2020 perustettu taloushallinnon ja konsultoinnin yritys. Yhtiömme ajatusmaailmana on toimia yrityksen ja yrittäjän kumppanina. Perustajilla Päivi Husulla ja Markus Lehtimäellä on molemmilla pitkä kokemus tilitoimistoyrittäjyydestä, minkä lisäksi olemme toimineet lukuisissa muissakin yhtiöissä osakkaina.

Jo perustamisvaiheesta lähtien meille on ollut tärkeää huolehtia hyvin yhtiön hallinnosta, jotta mm. asiakassopimukset ja rahanpesulain vaatimukset ovat kunnossa. Etenkin rahanpesulain velvoitukset tilitoimistoja kohtaan ovat työllistäviä ja haastavia.

Syksyllä 2020 näimme artikkelin Clentosta Taloushallintoliiton julkaisemassa lehdessä. Tutustuimme Clenton tarjoamaan pilvipalveluun ja totesimme sen toimivaksi. Ohjelman käyttö on ollut yksinkertaista ja tehostanut merkittävästi asiakkaiden tuntemisvelvoitetta. Olemme olleet tyytyväisiä myös Clenton asiakaspalveluun ja olemme saaneet selvitykset kysymyksiimme erittäin nopeasti. Myös asiakkaamme ovat kokeneet ohjelman käytön yksinkertaiseksi ja näkisimme myös heille tulevan työnajansäästöä aiemmin käyttämäämme lomakkeeseen verrattuna. Meillä on paljon ulkomaalaisia asiakkaita ja näiden määrän odotamme kasvavan tulevaisuudessa. Clenton avulla myös näiden asiakkaiden tuntemistietojen täyttäminen helpottuu.

Pyrimme kasvattamaan toimintaamme ja Clenton ratkaisu tukee Nordacia tässä tavoitteessa. Voimme entistä paremmin palvella asiakkaitamme ja kehittää toimintaamme, kun saamme hoidettua hallinnolliset velvoitteet mahdollisimman tehokkaasti.

Nordac Ltd Oy